SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Timrå Simklubb
Fotboll
 
Välkommen till Timrå Simklubb!

Vi håller till i nybyggda Timrå Simhall som invigdes den 3 september 2022. Simhallen har åtta 25 meters banor och två multibassänger med höj och sänkbar botten som kan regleras från 0 till 1,80meters djup. En stor och fin relaxavdelning finns också samt en träningshall.

 

Simhallen ligger bredvid  Timrå IKs SCA Arena i Sörberge.

 

 

Historik

Timrå Simklubb bildades 1982. År 2022 fyller klubben 40 år. Den tidigare simhallen kommer att rivas och var fram tills dess Norrlands äldsta simhall med 25-metersbassäng som invigdes redan 1957. Simbassängen hade fem banor och i anslutning till den fanns en mindre bassäng.  

 

Vi är medlem i Svenska Simförbundet och utgår från Simlinjen i vår verksamhet. Våra verksamheter är simskola för barn från 3 år, teknikgrupp för barn och ungdomar där de lär sig simma i de fyra simsätten som bröstsim, crawl/frisim, ryggsim och fjärilsim.   Vi har även en tävlingsgrupp för ungdomar som vill börja tävla i simning.

 
Sponsorer