SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Timrå Simklubb
Fotboll
Tindra Olavi, en av TSKs eldsjälar
2023-10-18 20:31

Hennes föräldrar anmälde Tindra till Timrås Simskola när hon var tre år gammal och sedan dess har hon varit klubben trogen, på ett eller annat sätt.

Hej Tindra, du jobbar på Simhallen, är tränare för Medley och flera Tävlings-grupper och du sitter även med i styrelsen för föreningen. Blir det inte för mycket simhall och simning ibland? 

Visst, emellanåt så blir det ju mycket simhall och simning, det kan kännas som jag ser samma fyra väggar varje dag haha, men jag tycker ju det är roligt så det är inte så konstigt att det blir så mycket. 

 


Du har hållit på i snart 17 år, vad är är det som motiverar dig?
Det jag tycker är roligast är gemenskapen med de andra simmarna, att vi är en liten och familjär klubb. Sen att få flytta från den gamla simhallen till den nya har vart skitskoj, ett riktigt lyft både för oss som förening men även för vår kommun.  Visst känns det lite sorgligt att den gamla simhallen som jag och min familj har spenderat så mycket tid i under min uppväxt nu är riven.


Har du något minne från simningen som du kommer att bära med dig för alltid? 
Oj, det är en svår fråga. Något både jag och pappa kommer att minnas är nog när jag var med och tävlade upp i Härnösand för många år sedan och simmade 100 meter frisim och gjorde ett nytt personbästa med 8 sekunder, tror jag det var. 


Vad tänker du om framtiden?
För vår simklubb ser jag bara en massa möjligheter. Vi har en ny fantastisk anläggning, flera nya  simmare, tränare och ledare, en populär simskola, plus att vi har en sund ekonomi. Jag tror att allt kommer bli jättebra för både nya och gamla medlemmar. Förhoppningsvis kan vi växa, bli fler och naturligtvis komma ut och tävla mer, runtom i Sverige.  Själv hoppas jag kunna vara med på ett litet hörn i denna förening, oavsett vad jag gör av min framtid. 

 

 

Kommer vi att få se dig göra comeback som simmare nån gång?
Vem vet, kanske, kanske inte. :D

Tack Tindra!
/fredrik

 
Sponsorer