SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Timrå Simklubb
Fotboll
Timrå Simklubb, en klubb för alla.
2023-08-26 11:16

Ung som gammal, glad nybörjare eller tävlingsinriktad senior och allt däremellan. 

Sedan Timrå simklubb startade har vi gemensamt jobbat för att skapa och sprida den glädje simning innebär för oss. Att kunna simma är livsviktigt, men när man också hittar tekniken och gemenskapen, eller tävlingsnerven för den delen, då blir det så mycket mer. Från att tryggt kunna leka i vattnet till att känna adrenalinet när man mäter sin förmåga mot andra.  Det är simglädje det. 

Vår långsiktiga vision är att simmare från vår klubb kan tävla på den allra högsta nivån och för att nå dit är vårt fokus först och främst att bli bättre organiserade, tydligare och bygga den grund vi ska stå på de närmaste 3-5 åren. Vi vill bli fler medlemmar men samtidigt växa i en hållbar takt.  

Tack vare ett fint samarbete med Timrå Simhall och Timrå Kommun har vi möjligheten att erbjuda både simskola, teknik och tävlingssim, med bra engagerade ledare till en helt rimlig kostnad.   En klubb för alla, helt enkelt. 

/Timrå Simklubb

 
Sponsorer